Matematik

overfladeareal..

04. maj 2008 af skole-pigen (Slettet)
Hej igen!!
Jeg ved godt jeg har oprettet en tråd om dette spørgsmål, men nu prøver jeg lige igen, for jeg er virkelig ikke til sådan noget med overflader osv...
Her er mit spørgsmål:
I en bestemt type lukket kasse skal længden være 2 gange bredden og højden skal 0,4 gange bredden
- Bestem kassens overfladeareal udtryk ved bredden:
Fra ovenstående oplysninger ved vi altså dette:
Bredden = x
Længden = 2·x
Højden = 0,4·x

Hvordan klarer jeg lige den??
Mvh. Annie

Brugbart svar (0)

Svar #1
04. maj 2008 af Jesper-rod (Slettet)

Top: bredde gange længde
Bund: -||-
...

Areal=top+bund+...

Svar #2
04. maj 2008 af skole-pigen (Slettet)

+x^2 ?? :)

Svar #3
04. maj 2008 af skole-pigen (Slettet)

men hvad med siderne egentlig? er det det du fisker efter? hehe..

Brugbart svar (0)

Svar #4
04. maj 2008 af humosof (Slettet)

Prøv at lave en tegning over en kasse. Bare med nogle tilfældige længder og kald den ene side for bredden, den anden for højden og den tredje for længden.

Hvor mange sider har den? Kan du beregne arealet af hver af siderne? Hvis du kan det er dit svar bare alle disse arealer lagt sammen (og netop givet ved x, som du har navngivet bredden).

Svar #5
04. maj 2008 af skole-pigen (Slettet)

ja ok.. jeg har forstået det nu! hehe..

Brugbart svar (0)

Svar #6
28. september 2008 af bluenotes (Slettet)

Bliver svaret så 6,4x^2?


Skriv et svar til: overfladeareal..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.