Matematik
Funktioner
11. september 2004 af
Kaufmann (Slettet)
f(x)= (x/x+1)^2, x> -1
F(x)= x+1- 1/x+1-2ln(x+1), x>-1-
Gør rede for, at F er en stamfunktion til f.
Kan ikke komme igang, nogen der kan hjælpe???
F(x)= x+1- 1/x+1-2ln(x+1), x>-1-
Gør rede for, at F er en stamfunktion til f.
Kan ikke komme igang, nogen der kan hjælpe???
Svar #1
11. september 2004 af frodo (Slettet)
differentier F(x), giver det f(x), er F en stamfuntion til f.
Svar #2
11. september 2004 af fister (Slettet)
Tror du har skrevet forkert et sted. Skal Fx) ikke være:
F(x) = x-1/(x+1)-2*ln(x+1) x>1 så passe det nemlig at F(x) er en stamfunktion til f(x).
F'(x) = f(x)
F(x) = x-1/(x+1)-2*ln(x+1) x>1 så passe det nemlig at F(x) er en stamfunktion til f(x).
F'(x) = f(x)
Svar #3
22. september 2004 af Kaufmann (Slettet)
Sidder fast i denne opg. her:
F(x) := x + 1 - ——————— - 2·LN(x + 1)
x + 1
I tælleren skal der 1.
Hvordan skal den funktion differentires, kan ik finde ud af det..Nogen der vil hjælpe?
F(x) := x + 1 - ——————— - 2·LN(x + 1)
x + 1
I tælleren skal der 1.
Hvordan skal den funktion differentires, kan ik finde ud af det..Nogen der vil hjælpe?
Skriv et svar til: Funktioner
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
