Fysik
Rettelse plz, nogen der vil rette det ?
04. maj 2008 af
HeidiSS (Slettet)
Månens masse er 7,348 * 1022 kg, og dens radius er 1,738 * 106 m
Formlen for en kugles rumfang er V = 4/3* pi * r3.
Udregn Månens rumfang
=2,199 * 10^19m^3
Beregn Månens gennemsnitlige densitet
= 3,34152 g/cm^3
Formlen for en kugles rumfang er V = 4/3* pi * r3.
Udregn Månens rumfang
=2,199 * 10^19m^3
Beregn Månens gennemsnitlige densitet
= 3,34152 g/cm^3
Skriv et svar til: Rettelse plz, nogen der vil rette det ?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
