Matematik
linjens ligning
12. september 2004 af
jenser (Slettet)
hej er der nogle der kan hjælpe mig med hvordan man tegner denne linje i et koordinatsystem:
5x + y + 12 = 0
5x + y + 12 = 0
Svar #1
12. september 2004 af erdos (Slettet)
Omskriv...
5x + y + 12 = 0 <=> y=-5x-12
Er det så nemmere?
5x + y + 12 = 0 <=> y=-5x-12
Er det så nemmere?
Svar #2
12. september 2004 af jenser (Slettet)
ja så langt er jeg, men jeg er bare i tvivl om hvordan man indtegner den...
Svar #3
12. september 2004 af frodo (Slettet)
den generelle form:
y=ax+b
b er skæring med y-aksen.
a er hældningskoefficienten, dvs du går en til venstre og a op. Dvs når a som i tilfældet her er negativt, går du selvfølgelig |a| ned
y=ax+b
b er skæring med y-aksen.
a er hældningskoefficienten, dvs du går en til venstre og a op. Dvs når a som i tilfældet her er negativt, går du selvfølgelig |a| ned
Skriv et svar til: linjens ligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
