Matematik
ligning
12. september 2004 af
sbj (Slettet)
hvordan løser jeg denne jeg tror jeg er nået frem til det rigtige resultat men jeg kan ikke stille den rigtigt op så det passer sammen
3x-2(x-1)=3-x
3x-2(x-1)=3-x
Svar #1
12. september 2004 af tante_toffee (Slettet)
du ganger ind i parantesen, ophæver denne og isolerer x på den ene side af lighedstegnet...
3x-2(x-1)=3-x <=>
3x-2x-2=3-x <=>
x-2=3-x <=>
2x=5 <=> x=2½
forstår du?
3x-2(x-1)=3-x <=>
3x-2x-2=3-x <=>
x-2=3-x <=>
2x=5 <=> x=2½
forstår du?
Svar #2
13. september 2004 af sbj (Slettet)
ja jeg forstår det var også sådan jeg havde gjort men når man så regner efter skal det så ikke gi det samme på hver side af = tegnet
Svar #3
13. september 2004 af sbj (Slettet)
jeg har fundet ud af det mange tak det var bare mig der ikke kunne regne
Skriv et svar til: ligning
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
