Matematik
vis to linjer er parallele..
11. maj 2008 af
mikeh (Slettet)
hej jeg skal i en opgave uden hjælpemidler vise at to linjer er parallele.. jeg har prvet, men kan virkelig ikke.. håber lidt på hjælp :D
en funktion f(x) er bestemt ved f(x) = -2x^3 +x^2 +4x -3
vis at tangenten i punktet (0,f(0)) er parallel med linjen m, der har ligningen 4x - y +2 = 0
håber på hjælp :P
en funktion f(x) er bestemt ved f(x) = -2x^3 +x^2 +4x -3
vis at tangenten i punktet (0,f(0)) er parallel med linjen m, der har ligningen 4x - y +2 = 0
håber på hjælp :P
Svar #1
11. maj 2008 af peter lind
Hældningen af en tangent i det givne punkt er f'(0). Hvis tangenten er paralel med den angivne linie skal deres hældningskvotienter være ens.
Skriv et svar til: vis to linjer er parallele..
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
