Matematik
3012 b
12. maj 2008 af
Milldirt (Slettet)
vejledende eksamensopgave 3012 b, stx A-niveau.
((x+1,5)^2)+((y+2)^2)=25
reducer til én ligning, som x skal opfylde og løs denne ligning for at bestemme de mulige afstande mellem muren og det sted hvor stigen rører jorden.
har fået det til
4,33-y=x
men synes ikke det hænger sammen :S
Håber nogen vil hjælpe.
Mvh Camilla
((x+1,5)^2)+((y+2)^2)=25
reducer til én ligning, som x skal opfylde og løs denne ligning for at bestemme de mulige afstande mellem muren og det sted hvor stigen rører jorden.
har fået det til
4,33-y=x
men synes ikke det hænger sammen :S
Håber nogen vil hjælpe.
Mvh Camilla
Svar #1
12. maj 2008 af Isomorphician
du skal indsætte den værdi for y du fandt i en tidligere delopgave i
((x+1,5)^2)+((y+2)^2)=25
og reducere
((x+1,5)^2)+((y+2)^2)=25
og reducere
Svar #2
12. maj 2008 af Milldirt (Slettet)
så kommer den til at hedde:
(x^2)+(1,5^2)+((3/x)^2)+(2^2)
men ved ikke hvordan jeg jeg isolerer x i ((3/x)^2).
(x^2)+(1,5^2)+((3/x)^2)+(2^2)
men ved ikke hvordan jeg jeg isolerer x i ((3/x)^2).
Skriv et svar til: 3012 b
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
