Matematik
om at beregne regneforskrift
12. maj 2008 af
A-W-A-W (Slettet)
Hej.
hvordan finder beregner jeg regneforskriften i en lineærfunktion.
er det Y= ax ?
tak på forhånd
hvordan finder beregner jeg regneforskriften i en lineærfunktion.
er det Y= ax ?
tak på forhånd
Svar #2
12. maj 2008 af Arvin (Slettet)
y=ax er en ligefrem proportionalitet, dvs. den skærer koordinatsættet i (0,0).
y=ax+b er en lineær funktion. a er hælndingstal, b er skæringspunkt på y-aksen.
y=ax+b er en lineær funktion. a er hælndingstal, b er skæringspunkt på y-aksen.
Skriv et svar til: om at beregne regneforskrift
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
