Matematik
Bestemmelse af toppunkt?
13. maj 2008 af
S0me0ne (Slettet)
Hejsa folkens :)
Skal lige bruge lidt vejlende hjælp til den her opgave, hvad gør jeg :) ? evt. eksempler
Der er givet en funktion f(x) = -x^2+4x+2
a) Bestem toppunktet for grafen for f , og tegn denne graf.
Skal lige bruge lidt vejlende hjælp til den her opgave, hvad gør jeg :) ? evt. eksempler
Der er givet en funktion f(x) = -x^2+4x+2
a) Bestem toppunktet for grafen for f , og tegn denne graf.
Svar #1
13. maj 2008 af Sherwood (Slettet)
Læs op på din diffenrentialregning. Hvad er tangentens hældning i toppunkterne?
Svar #2
13. maj 2008 af Romulus (Slettet)
TP = (-b/2a, -d/4a)
d=b^2-4*a*c
d=16-4*(-1)*2
d=24
TP = (-4/2, -24/4)
d=b^2-4*a*c
d=16-4*(-1)*2
d=24
TP = (-4/2, -24/4)
Skriv et svar til: Bestemmelse af toppunkt?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
