Matematik
Udtryk N ved d
13. maj 2008 af
JoachimD (Slettet)
Jeg har fået en tilpas træls opgave, der lyder:
Om en variabel N oplyses, at den er omvendt proportional med kvadratet på en variable d.
Bestem N udtrykt ved d.
Skal jeg da bare sige:
d^2 = b * 1/n <=> n = b/d^2
????
På forhånd mange tak!
Om en variabel N oplyses, at den er omvendt proportional med kvadratet på en variable d.
Bestem N udtrykt ved d.
Skal jeg da bare sige:
d^2 = b * 1/n <=> n = b/d^2
????
På forhånd mange tak!
Svar #3
13. maj 2008 af Daniel TA (Slettet)
Jah, det ville være mit bud. Jeg går ud fra at du med b betegner en konstant?
Skriv et svar til: Udtryk N ved d
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
