Matematik
Areal af markerede område
13. maj 2008 af
hadsaa (Slettet)
Hvis jeg skal beregne arealet af market område skal man bruge formlen
A=int(f(x)-g(x),x,a,b)
Men hvordan beregner man det?
Skal man beregne int(f(x),x,a,b) - int(g(x,a,b)
eller hvad?
A=int(f(x)-g(x),x,a,b)
Men hvordan beregner man det?
Skal man beregne int(f(x),x,a,b) - int(g(x,a,b)
eller hvad?
Svar #2
13. maj 2008 af Kurro (Slettet)
Arealet af en funktion, f(x) i intervallet a til b beregnes let ved:
A =F(b)-F(a)
(der er selvfølgelig krav til f(x) - tænk evt over dem)
hvor F er stamfunktionen til f.
A =F(b)-F(a)
(der er selvfølgelig krav til f(x) - tænk evt over dem)
hvor F er stamfunktionen til f.
Skriv et svar til: Areal af markerede område
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
