Matematik

Mat A skr. Eksamen: Hvad synes i?

14. maj 2008 af waqas2800 (Slettet)
Så har der været skr. eksamen i Matematik A.

Hvad synes i så om opgaverne?

Jeg synes de var rimlige nemme, dog kunne jeg ikke huske omkring substitutionsmetoden for integral regninger, så opgave 4 i delen uden hjælpemidler fik jeg slavet forkert.

Ellers ser resten rigtigt ud, og håber på 12 wee

hvornår bliver karakterne egentlig offentliggjort, altså for skriftlige eksaminer?


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. maj 2008 af AllstarSimse (Slettet)

Jeg synes virkelig også at de var nemme. Håber også på en 12'er.

Mht. opgave 4, så fik jeg den til ln(2). Er det rigtigt?

hvornår de bliver offentliggjort aner jeg ikke, men du kan jo nærmest regne din score ud selv. :P Hvis bare man har pointsatserne. Kan ikke lige huske hvordan de er.

Brugbart svar (0)

Svar #2
14. maj 2008 af sukkerknald (Slettet)

Dejligt at have matematik ude af verden!:) skøn følelse.

Synes også det gik ganske fin. Den var heldigvis ikke så svær. Opgaverne uden hjælpemidler var også overraskende nemme. Tror jeg har dem alle rigtige, men pånær - som du også nærmer - den substitutionsopgave. Kunne jeg virkelig heller ikke huske!!!

Men tror det gik godt. 7 eller 10. Hvilket også er meget tilfredsstillende!! Ved ikke hvornår vi får det af vide, men glæder mig til at høre karakterne. Men mener først det er omkring 15.-20. juni!!

Du må have held og lykke.

Brugbart svar (0)

Svar #3
14. maj 2008 af linekrogh (Slettet)

Jeg synes egentlig prøven var rimelig svær.
Men føler mig dog nogenlunde sikker på et 10-tal, var dog gået efter 12. Men men.

Opgave 7 - bestemt et plan.
Hvad har i fået af resultater?
Jeg fik 70x+12y+18z+2 = 0

Og opgave 8 - stamfunktion
ln(x)+4x^5+21 .. lyder det rimeligt?

- Line

Svar #4
14. maj 2008 af waqas2800 (Slettet)

#1

ja resultatet er rigtig.

#3

ser vist ikk helt rigtigt ud :(

opgave 8 er det 23 og ikk 21

Brugbart svar (0)

Svar #5
14. maj 2008 af sukkerknald (Slettet)

Til opgave 7, fik jeg:

7(x - 1) + 1(y - 3) + 2(z + 6) = 0


Brugbart svar (0)

Svar #6
14. maj 2008 af linekrogh (Slettet)

Opgave 10 : 7,6 % årlig rente

OPgave 14,b : 313,8 biler

Opgave 15: 1,43 kg

Opgave 16: P'(t) = 4,0e-5 * P(t)* (2600-P(t))

Hvad med dem? :)

Brugbart svar (0)

Svar #7
14. maj 2008 af ac.flem (Slettet)

i 16'eren fik jeg P'(t)=P(t)*(2600-P(t))*(1/25000). lyder ikke helt så rigtigt alligevel når jeg tænker over det..

Brugbart svar (0)

Svar #8
14. maj 2008 af speedometer007 (Slettet)

Den var ikke så nem synes jeg

Brugbart svar (0)

Svar #9
14. maj 2008 af frk-laursen (Slettet)

jeg sys oss den var rimli nem. men så kan det jo lige passe at man får 4..:P men har på fornemmeren at det er til 7 eller 10...:D

Brugbart svar (0)

Svar #10
14. maj 2008 af ac.flem (Slettet)

- men det er selvfølgelig det samme som 4,0*10^-5. YES!!!

Brugbart svar (0)

Svar #11
14. maj 2008 af mikeh (Slettet)

jeg sys også de var nemme, men tror jeg fik klokket meget i det alligevel :(

Brugbart svar (0)

Svar #12
14. maj 2008 af Julies_addiction (Slettet)

Hvordan lavede I den med firkanten, diagonalen AC?

Brugbart svar (0)

Svar #13
14. maj 2008 af Jelly (Slettet)

Du kender vinkel D, fra opgave a), så ellers bare cos-relationen.

Brugbart svar (0)

Svar #14
14. maj 2008 af Julies_addiction (Slettet)

Vinkel D fra opg. a var da i en anden trekant?

Brugbart svar (0)

Svar #15
14. maj 2008 af Jelly (Slettet)

Men hvis du tegner en lodret streg fra C, ser du at denne længde netop er 5. Så derfor er vinklen fra opgave a den samme som vinklen til næste opgave.

Brugbart svar (0)

Svar #16
14. maj 2008 af Julies_addiction (Slettet)

Aha. ja så langt tænkte jeg åbenbart ikke. idiot.

Brugbart svar (0)

Svar #17
14. maj 2008 af eksamenshaj (Slettet)

GYS
Det er dejligt at have den overstået.
Er de ikke nogen af Jer 12-tals-magikere, der vil skrive samtlige resultater til første og anden delprøve?
Så skriver jeg til gengæld omregningstabellen til karaktererne, når jeg har fundet den frem fre noterne.

Brugbart svar (0)

Svar #18
14. maj 2008 af mathjælp (Slettet)

nøj, jeg har lavet en del dummefejl. ellers et ok sæt, ikke så meget statistik, forklaringsopgaver eller vektorregning.

Brugbart svar (0)

Svar #19
14. maj 2008 af blackduck (Slettet)

#17

Jeg har forsøgt her: https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=516416

Brugbart svar (0)

Svar #20
14. maj 2008 af mathjælp (Slettet)

#17 jeg vil gerne se den pointtabel, hvis du gider at fiske den frem :)

Forrige 1 2 Næste

Der er 36 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.