Studievejledning
thjælp mig lige med at tolke det her
18. maj 2008 af
mikeh (Slettet)
hej derude..
hvordan skal dette her forstås:
Du skal være bestået på et gennemsnit af standpunkts- og eksamenskarakterer i hvert fag.
skal man samlet bestå i gennemsnittet ved års og eksamenskaraktere, eller skal man består dem hver for sig S:
hvordan skal dette her forstås:
Du skal være bestået på et gennemsnit af standpunkts- og eksamenskarakterer i hvert fag.
skal man samlet bestå i gennemsnittet ved års og eksamenskaraktere, eller skal man består dem hver for sig S:
Svar #2
18. maj 2008 af ph0ton (Slettet)
Betyder det ikke at skal have minimums gennemsnit 2 i Stand-up (= årskarakter) og eksamenskarakter ?
Lad os sige du har
Dansk 00 - 02
Matematik 04 - 04
Geografi 02 - 02
= 2 /2,666667
Dvs. du består med et gennemsnit på 2 i standpunkt, på trods af at du har fået Dansk.
Lad os nu sige du har
Dansk 00 - 02
Matematik 00 - 04
Geografi 02 - 02
så har du kun 0,667 i Stand-punkt er derfor ikke bestået på gennemsnittet, da det skulle være mindst 2.
OBS! Snak med din studievejleder om det - han/hun ved alt omkring karakterne
Lad os sige du har
Dansk 00 - 02
Matematik 04 - 04
Geografi 02 - 02
= 2 /2,666667
Dvs. du består med et gennemsnit på 2 i standpunkt, på trods af at du har fået Dansk.
Lad os nu sige du har
Dansk 00 - 02
Matematik 00 - 04
Geografi 02 - 02
så har du kun 0,667 i Stand-punkt er derfor ikke bestået på gennemsnittet, da det skulle være mindst 2.
OBS! Snak med din studievejleder om det - han/hun ved alt omkring karakterne
Svar #3
18. maj 2008 af mikeh (Slettet)
jeg forstår det selv som om man skal bestå det samlet set :S
Skriv et svar til: thjælp mig lige med at tolke det her
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
