Virksomhedsøkonomi (VØ el. EØ)

Tid

20. maj 2008 af 1234_dk (Slettet)
Hvordan er det nu lige man beregner hvor meget henholdsvis sekunder og minutter udgør i timer??

Brugbart svar (2)

Svar #1
20. maj 2008 af Shais (Slettet)

Hvis jeg har forstået dig ret, efterspørger du, hvordan man omskriver sekunder og minutter til timer?

- Da der er 60 sekunder på 1 min. og 60 min. på 1 time, er der altså 3600 sekunder på 1 time (60 x 60). Dvs. 3600 sek. = 1 time.

Hvis man så skal omskrive sekunder til timer, må det vel være:
fx for 30 sekunder:
0,0003 timer (da 0,3600 timer = 1 time).

Og for min. til timer:
fx 30 min.:
0,5 timer (ligesom en halv time).

Håber det hjalp lidt - synes selv det er lidt svært :)

Brugbart svar (2)

Svar #2
22. maj 2008 af King_2 (Slettet)

bare divider med 60 .. eks 30 min.. 30 / 60 = 0,5 dette svarer altså til 0,5 time..

Brugbart svar (2)

Svar #3
22. maj 2008 af Shais (Slettet)

- Jeg takker også for dit svar #2: King 2 :). Så fik jeg det på det "rene" :).

Brugbart svar (2)

Svar #4
22. maj 2008 af King_2 (Slettet)

ja det er altid rart med et svar 2 dage senere..

Brugbart svar (2)

Svar #5
23. maj 2008 af Shais (Slettet)

:)

Brugbart svar (2)

Svar #6
23. maj 2008 af Bankier (Slettet)

m/s til km/h . m/s gange 3.6 = km/h

10 m/s bliver herved 36 km/h.

Skriv et svar til: Tid

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.