Matematik
Hjælp til én opgave!
21. maj 2008 af
Mulle00 (Slettet)
En venlig sjæl, der kan hjælpe mig med denne opgave?:
http://peecee.dk/upload/view/115249
Ved ikke hvordan jeg skal gribe det an :S
på forhånd mange tak! :-)
http://peecee.dk/upload/view/115249
Ved ikke hvordan jeg skal gribe det an :S
på forhånd mange tak! :-)
Svar #1
21. maj 2008 af juventuz (Slettet)
Overvej, hvad koefficienterne har for en betydning for grafen:
a(glad/sur "mund")
b(voksende/aftagende ved ordinataksen)
c(skæring med ordinataksen)
d(d=0 er der 1 rod osv)
a(glad/sur "mund")
b(voksende/aftagende ved ordinataksen)
c(skæring med ordinataksen)
d(d=0 er der 1 rod osv)
Svar #2
21. maj 2008 af susna (Slettet)
Du skal lave en tabel og fylde ud med plusser og minusser
P1 P2 P3 P4 P5 P6
a
b
c
d
a>0 ben vender opad
a<0 ben vender nedad
a,b samme fortegn, hvis toppunktet ligger i 2.eller 3.kvadrant
a,b modsat fortegn, hvis toppunkt ligger i 1. eller 4.
c skæringspunkt med y-akse
d>0 ved 2 løsninger, dvs to skæringspunkter med x-akse
d=0, toppunktet ligger på x-akse
d<0 ingen løsninger
Du må selv fylde ud
P1 P2 P3 P4 P5 P6
a
b
c
d
a>0 ben vender opad
a<0 ben vender nedad
a,b samme fortegn, hvis toppunktet ligger i 2.eller 3.kvadrant
a,b modsat fortegn, hvis toppunkt ligger i 1. eller 4.
c skæringspunkt med y-akse
d>0 ved 2 løsninger, dvs to skæringspunkter med x-akse
d=0, toppunktet ligger på x-akse
d<0 ingen løsninger
Du må selv fylde ud
Skriv et svar til: Hjælp til én opgave!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
