Matematik

b's betydning i en eksponential funktion

22. maj 2008 af goldenpearl (Slettet)
Ligesom overskriften siger; hvad er b?

Brugbart svar (0)

Svar #1
22. maj 2008 af Christina_Jensen (Slettet)

det er "start"-værdien for funktionen..

Brugbart svar (0)

Svar #2
23. maj 2008 af Bankier (Slettet)

b er skæringen med y-aksen.

b = y1 / a^x1

Brugbart svar (0)

Svar #3
24. maj 2008 af mathon

f(x) = b*a^x

f(0) = b*a^0 = b*1 = b
og
som anvist i #2
b = y/a^x

Skriv et svar til: b's betydning i en eksponential funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.