Debat

Udregne gennemsnit HF enkelstfag?

22. maj 2008 af karinahv (Slettet)
Kan man ikke udregne gennemsnittet et ste dpå nettet?
De links her er i forvejen passer ikke til en hf.

Brugbart svar (4)

Svar #1
22. maj 2008 af Romulus (Slettet)

Det er da ikke svært at gøre manuelt..

Brugbart svar (0)

Svar #2
22. maj 2008 af missheidi (Slettet)

De links der er her inde, passer da fint?

Jeg går på HF, og kan sagtens regne mit ud efter dem...

Svar #3
22. maj 2008 af karinahv (Slettet)

Hvad er det så for links??? husk jeg er på enkeltfag.. så jeg har ikke naturfags gruppe! og de skemaer jeg har fundet mangler en masse i forhold til jeg i nogle fag har højniveau

Og nej det er ikke nemt for der er jo noget med højniveau ganges op???

Brugbart svar (0)

Svar #4
22. maj 2008 af Isomorphician

måske dette link kan være nyttigt
https://www.studieportalen.dk/Forums/Thread.aspx?id=333765

Brugbart svar (0)

Svar #5
22. maj 2008 af missheidi (Slettet)

du kan jo bare taste de fag du har, ind under A, B eller C niveau's rubrikken?


Og der ganges ikke noget op på højniveau. I hvert fald ikke på HF..

Svar #6
22. maj 2008 af karinahv (Slettet)

Jo selvf ganges der op.

Ellers er der da ingen der vælger højniveau!

Og som der tidligere er nævnt er det noget med 1,5 eller sådan... men jeg er ikke sikker på hvordan det regnes ud.


Brugbart svar (0)

Svar #7
22. maj 2008 af missheidi (Slettet)

Der er INGEN fra HF, på min skole, som får lov til at gange noget som helst op!! Og der er mange der har høj niveau fag...


Jeg tror det er den gamle reform du tænker på

Brugbart svar (0)

Svar #8
22. maj 2008 af missheidi (Slettet)

Det du hentyder til, nu når jeg tænker over det er, at:


A = tæller 2
B = tæller 1,5
C = tæller 1


Eller er jeg gal på den?

Brugbart svar (0)

Svar #9
22. maj 2008 af Romulus (Slettet)

Missheidi henviser til niveauernes vægt i det samlede gennemsnit - spørgsmålet er, om karinahv spørger om bonus ved x-antal A-niveauesfag? Fx gange sit gennemsnit med 1,03..

Brugbart svar (0)

Svar #10
22. maj 2008 af missheidi (Slettet)

#9


Det var det jeg troede først, men så lød hun så sikker.

Men jeg er altså 99,99% sikker på, at man ikke gør det mere... Altså ganger op, hvis man har A-niveausfag...

Svar #11
23. maj 2008 af karinahv (Slettet)

altså hvis du nu har samfundsfag på b niveau... og får 7!
så vægter samf B 1,5...

(1,5 x 7) = 10,5

det ses også ud fra de interaktive regneark her ligger på portalen.

og jeg ved at fordi jeg har valgt ekstra højniveaufag så betyder det selvf at de vægter mere.

Hm.. man kunne selvf også bare vente på man får eksamensbeviset! hehe

men en nysgerrig snude kan hurtig blive utålmodig. ;)

Brugbart svar (0)

Svar #12
23. maj 2008 af eksamenshaj (Slettet)

Enkeltfags HF:
Karaktererne vægtes efter niveau, når man udregner sit gennemsnit.
Bonus A er ikke for os, desværre.

Brugbart svar (0)

Svar #13
23. maj 2008 af eksamenshaj (Slettet)

Du har udregnet vægten af karakteren forkert. Den vægtede karakter er på 10.5, men gennemsnittet er ikke på 10.5, når du har fået 7 på b-niveau. Der divideres igen bagefter.

Samfundsfag mundtlig 7

Sum af eksamenskarakterer 10,5

Sum af anvendte vægte 1,5

Vægtet gennemsnit 7,0

Skriv et svar til: Udregne gennemsnit HF enkelstfag?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.