Matematik
nulpunkter, rødder
22. maj 2008 af
Mette12 (Slettet)
Hej
er nulpunkter, rødder og skæring med x-aksen ikke det samme
er nulpunkter, rødder og skæring med x-aksen ikke det samme
Svar #1
22. maj 2008 af Isomorphician
nulpunkter: (x, 0) = skæring med x-aksen
rødder: løsninger til ax^2 + bx + c = 0
rødder: løsninger til ax^2 + bx + c = 0
Svar #2
22. maj 2008 af juventuz (Slettet)
Das ist wahr. Er det ikk det spørgsmål i forummet allerede. Så et for 5 min siden...
Svar #3
22. maj 2008 af GlibbR (Slettet)
jo det kan vel godt sige, idet grafen for en funktions skæringen med x aksen jo netop angiver hvornår funktionsværdien er 0 (og dermed et nulpunkt).
Skriv et svar til: nulpunkter, rødder
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
