Matematik
ligningerne
23. maj 2008 af
Dhoom (Slettet)
Er der nogle som kender nogle sider, hvor man nemt kan lærer at lave ligningerne??
er total lost hader bare ligningerne!!
noget hjælp tak :)
er total lost hader bare ligningerne!!
noget hjælp tak :)
Svar #1
23. maj 2008 af Isomorphician
http://fc-web.supportcenter.dk/~dorte_tranberg_jensen/Intronoter.htm
Svar #3
23. maj 2008 af Isomorphician
prøv at google "hjælp til at løse ligninger", så kommer der noget
Svar #4
23. maj 2008 af Bankier (Slettet)
Her er nogle gode websider:
Ligninger af typen: x+a=b og a=x+b
http://www.math.com/school/subject2/practice/S2U3L1/S2U3L1Pract.html
Ligninger af typen:
ax+b=cx+d
http://cow.math.temple.edu/~cow/cgi-bin/manager
Med parenteser
http://www.frborg-gymhf.dk/EH/interaktivmat/interaktivmat.htm
Første gradsligninger
http://www.vucweb.dk/jr/
Håber det hjælper
Ligninger af typen: x+a=b og a=x+b
http://www.math.com/school/subject2/practice/S2U3L1/S2U3L1Pract.html
Ligninger af typen:
ax+b=cx+d
http://cow.math.temple.edu/~cow/cgi-bin/manager
Med parenteser
http://www.frborg-gymhf.dk/EH/interaktivmat/interaktivmat.htm
Første gradsligninger
http://www.vucweb.dk/jr/
Håber det hjælper
Skriv et svar til: ligningerne
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
