Matematik
MAT B- variable sammenhænge og ligninger
29. maj 2008 af
Beki (Slettet)
Hej, jeg er i gang med at øve til mundtlig matematik og er gået i stå ved følegende spørgsmål:
Gør rede for, hvordan man løser ligningerne a*x+b=c , b*a^x=c og b*x^a= c, hvor a, og c er faste tal.
Er der nogen hjælp at hente?
Gør rede for, hvordan man løser ligningerne a*x+b=c , b*a^x=c og b*x^a= c, hvor a, og c er faste tal.
Er der nogen hjælp at hente?
Svar #2
29. maj 2008 af Mandelbrot (Slettet)
Du skal vel bare vise hvordan du islere x. Og så vise hvilke regneregler du bruger når du gør dette.
Svar #5
29. maj 2008 af Mandelbrot (Slettet)
#3 Matematik er simpelt. Det handler bare om forståelse, og nu har du forstået din opgave:)
Skriv et svar til: MAT B- variable sammenhænge og ligninger
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
