Matematik
Bayes sætning, hjælp.
03. juni 2008 af
TheWB (Slettet)
Jeg sidder her og bliver lidt i tvivl om hvordan Bayes sætning egentlig bruges.
Hvis jeg f.eks. har et sæt kort:
A=Hjerter 5
B=Billedkortene (i alt 12)
P(A) = 1/52 = 1,92%
P(B) = 12/52 = 23,08%
Hvis jeg nu skal bruge dette eksempel i Bayes sætning hvordan gør jeg så?
Er vi enige om at Bayes sætning ser således ud?:
P(A|B) = P(B|A)*P(A)/P(B) ???
Hvis jeg f.eks. har et sæt kort:
A=Hjerter 5
B=Billedkortene (i alt 12)
P(A) = 1/52 = 1,92%
P(B) = 12/52 = 23,08%
Hvis jeg nu skal bruge dette eksempel i Bayes sætning hvordan gør jeg så?
Er vi enige om at Bayes sætning ser således ud?:
P(A|B) = P(B|A)*P(A)/P(B) ???
Svar #1
03. juni 2008 af DeciMat (Slettet)
Gode forklaringer her:
http://plato.stanford.edu/entries/bayes-theorem/
http://plato.stanford.edu/entries/bayes-theorem/
Skriv et svar til: Bayes sætning, hjælp.
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
