Almen studieforberedelse (AT)

Hjælp til dem der skal op til AT!

04. juni 2008 af affi (Slettet)
Hey Ppl

Har lige været til AT og fik 12 for det jeg lavede. Så giver bare nogle råd, til dem der vil have...

Naturgeografi & Samfundsfag = Global opvarmning.

Metoderne er vigtigst! ...

Jeg kom ind på disse ting

Induktiv - Kvalitativ - Kvantitativ - Menneskesyn - Etik - Global opvarmning - Konsekvenser - Grønlandspumpem - Kyoto protokollen - Udledningskvoter - Perspektivering med tidligere AT forløb - Introduktion - Problemformulering - Hermenuetiske spiral - Californien - Arnold - Politik - MIllitær - Mennesket....

Osv.. Det var bare godt, fik jeg af vide af Censor...

Håber i kan bruge det...

Brugbart svar (0)

Svar #1
04. juni 2008 af lundager (Slettet)

Hvordan bruges den hermenutiske spiral - har fundet en afbildning af den her: www.samfundslitteratur.dk/dsv/indhold/ppt/figur10.4.ppt
Men hvordan bruger jeg den helt konkret?

Brugbart svar (0)

Svar #2
04. juni 2008 af Fassos (Slettet)

tillykke med det :D

Svar #3
04. juni 2008 af affi (Slettet)

#1

Ligesom når man normalt skal analysere og fortolke en novelle...
1) Læser teksten
2) Redegøre
3) Analysere
4) Fortolke
5) Evt. perspektivere

Det du ska sige er:
Jeg læser teksten, analyserer den, fortolker på den og evt. perspektivere den. Det er sådan du bruger spiralen.. HUSK fagtermerne
#2

Mange tak =)

Brugbart svar (0)

Svar #4
04. juni 2008 af lundager (Slettet)

okay. Men spiralen går vel rundt og starter forfra igen, ikke?

Brugbart svar (0)

Svar #5
04. juni 2008 af lundager (Slettet)

Jeg mener, at den lyder: forudforståelse, indlevelse, erfaring og revidering. Revideringen gør vel netop at man starter forfra. Men vi mener måske det samme?

Brugbart svar (0)

Svar #6
05. juni 2008 af qht (Slettet)

Hvad havde du lavet af kvalitativ og kvantitativ metode?

Svar #7
05. juni 2008 af affi (Slettet)

#6

AT2 - Levevilkår i Storkøbenhavn...
Kvantitet = Hvordan status quo er istedet for "kvalitativ" = se på en given fremgang fra de tidligere år.

Skriv et svar til: Hjælp til dem der skal op til AT!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.