Matematik
formlen for 2. grads ligningens rødder
05. juni 2008 af
t-astrid (Slettet)
Hej folk,
jeg skal snart til mundtlig matematik-eksamen og har derfor brug for noget hjælp. Et af mine spørgsmål lyder:
''Du skal udlede formlen for 2.gradsligningens rødder''
har det noget med denne sætnigen at gøre:
ax^2+bx+c = a(x-r1)(x-r2) ??
jeg skal snart til mundtlig matematik-eksamen og har derfor brug for noget hjælp. Et af mine spørgsmål lyder:
''Du skal udlede formlen for 2.gradsligningens rødder''
har det noget med denne sætnigen at gøre:
ax^2+bx+c = a(x-r1)(x-r2) ??
Svar #1
05. juni 2008 af dnadan (Slettet)
Nej, du skal vise, hvordan man er kommet frem til, hvorledes de to løsninger til ligningen ax^2+bx+c=0 beregnes.
Skriv et svar til: formlen for 2. grads ligningens rødder
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
