Matematik
funktion
06. juni 2008 af
freak_haha (Slettet)
hej
jeg har en opgave jeg ikk kan løse
om en liniær funk. er der givet f(1)=4
og at f(x) dår en tilvækst på 3 når x for en tilvækst på 2
og jeg skal så beregne f(5)
hvordan gør jeg
jeg har en opgave jeg ikk kan løse
om en liniær funk. er der givet f(1)=4
og at f(x) dår en tilvækst på 3 når x for en tilvækst på 2
og jeg skal så beregne f(5)
hvordan gør jeg
Svar #1
06. juni 2008 af dnadan (Slettet)
Du har altså:
f(x)=ax+b, (1;4) og
3+f(x)=f(x+2)
Løs denne ligning med hensyn til a.
Konstanten b findes ved indsættelse i f(x), hvorefter f(5) kan beregnes.
Hvorefter b
f(x)=ax+b, (1;4) og
3+f(x)=f(x+2)
Løs denne ligning med hensyn til a.
Konstanten b findes ved indsættelse i f(x), hvorefter f(5) kan beregnes.
Hvorefter b
Svar #2
06. juni 2008 af freak_haha (Slettet)
æhhh jeg forstår ikk hvad du mener
jeg for a til at være 2,333?
jeg for a til at være 2,333?
Skriv et svar til: funktion
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
