Matematik
den potentielle vækstmodel
07. juni 2008 af
lalalaaaa (Slettet)
Er der nogen der kan et godt eksempel på anvendelse af den potentielle vækstmodel?
Og er den potentielle vækstmodel y=ba^x ?
Og er den potentielle vækstmodel y=ba^x ?
Svar #1
07. juni 2008 af mathon
potentielle vækstmodel --> eksponentielle potentielle
den
eksponentielle potentielle vækstmodel har ligningen
y = b*a^x
den
eksponentielle potentielle vækstmodel har ligningen
y = b*a^x
Svar #2
07. juni 2008 af lalalaaaa (Slettet)
Jamen, tror det er potensvækst jeg skal give eksempel på, og det er da ikke det samme som eksponential vækst.
Skriv et svar til: den potentielle vækstmodel
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
