Almen studieforberedelse (AT)

AT hjælp

07. juni 2008 af riber1 (Slettet)
Hej allesammen.

Jeg sidder og arbejder med mit AT projekt i historie og samfundsfag, hvor jeg har arbejdet med Anders Foghs vision for fremtiden da han bakkede USA op.

Mit spørgsmål er:
Historiefagligt har jeg mest arbejdet med at danne baggrund for problemet.

Samfundsfagligt har jeg arbejdet med begreber som småstat, tilpasningspolitik, aktivisme osv.

Hvilke metoder har jeg brugt?

Brugbart svar (0)

Svar #1
07. juni 2008 af Liv1988 (Slettet)

Du er nødt til at skrive mere om det du har skrevet i din synopsis for at jeg kan hjælpe dig. Hvad er eksempelvis din problemformulering? Hvad for noget empiri har du brugt og hvilke teorier har du brugt? Du kan måske også spørgs dig selv "hvad har jeg gjort for at bekræfte/afkræfte" min forudsigelse.

Liv1988

Svar #2
08. juni 2008 af riber1 (Slettet)

Der vil komme en uddybelse af Anders Fogh Rasmussens vision med en historisk redegørelse for Danmarks udenrigspolitik, hvor fokus er rettet på de punkter der optræder i kronikken. Udover det vil der komme en baggrund for begreberne småstat og vasalstat. Derefter vil der komme en diskussion af statsministerens grundlag for at føre den udenrigspolitik han fremføre i kronikken, med henblik på at belyse fordele og ulemper ved den politiske vision, er den er realistisk eller et tegn på politisk ønsketænkning? Og hvad vil den komme til at betyde fremover? Til sidst vil der komme en vurdering af hvad Danmark har mest gavn af, et samarbejde med EU eller USA.

dette er min problemformulering

Skriv et svar til: AT hjælp

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.