Matematik
FUNKTIONER!
13. juni 2008 af
FieDitlevsen (Slettet)
Hvad kaldes funktionen for y=b*a^x?
ligesom at y=b*x^a er potensfunktioner.?
På forhånd tak
ligesom at y=b*x^a er potensfunktioner.?
På forhånd tak
Svar #4
13. juni 2008 af Isomorphician
#0
Det er en eksponentiel funktion.
En eksponential funktion er f(x) = x^a
Det er en eksponentiel funktion.
En eksponential funktion er f(x) = x^a
Svar #5
13. juni 2008 af Isomorphician
rettelse til #4:
"En eksponential funktion er f(x) = x^a"
---->
En eksponential funktion er f(x) = a^x
"En eksponential funktion er f(x) = x^a"
---->
En eksponential funktion er f(x) = a^x
Skriv et svar til: FUNKTIONER!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
