Matematik
Linenær sammenhæng??!!
14. juni 2008 af
hejhej6 (Slettet)
Jeg har disse to eksamens spørgsmål som jeg er lidt i tvivl om hvordan jeg skal svare:
- Gør rede for lineær sammenhæng og for ligefrem proportionalitet mellem to variabler x og y.
- Gør rede for den rette linjes ligning y = a x + b.
Jeg håber der er nogle som kan hjælpe.
På forhånd tak :)
- Gør rede for lineær sammenhæng og for ligefrem proportionalitet mellem to variabler x og y.
- Gør rede for den rette linjes ligning y = a x + b.
Jeg håber der er nogle som kan hjælpe.
På forhånd tak :)
Svar #1
14. juni 2008 af Daniel TA (Slettet)
Ligefrom proportionalitet mellem x og y vil sige, at det kan skrives på formen y=k*x, hvor k er proportionalitetsfaktoren.
y=ax+b. Her er a hældningen for den rette linje og b er skæring med y-aksen. (0,b). Endvidere er x den uafhængide variabel, mens y er den afhængige variabel
y=ax+b. Her er a hældningen for den rette linje og b er skæring med y-aksen. (0,b). Endvidere er x den uafhængide variabel, mens y er den afhængige variabel
Skriv et svar til: Linenær sammenhæng??!!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
