Debat

Give øl, selvom man ikke drikker

22. juni 2008 af sprit (Slettet)
Et spørgsmål der blev aktuelt for vores klasse:

En/flere elever har fået 12 i flere fag, men de drikker ikke. Skal de give en kasse øl til klassen?
I min klasse er vi splittede.

Brugbart svar (0)

Svar #1
22. juni 2008 af Esbenps

Der er jo ingen regler om, at man skal give øl, når man får 12. Det må jo være op til dem selv...

Brugbart svar (0)

Svar #2
22. juni 2008 af Peden (Slettet)

Jeg er enig med #1 - det sjove går ligesom af det hvis der skal til at være tvang. En mulighed er da at de kan give en kasse sodavand, de fleste vil vel have godt af at drikke andet end alkohol bare en lille del af tiden ;)

Brugbart svar (0)

Svar #3
22. juni 2008 af Esbenps

Iøvrigt har jeg aldrig hørt om, at man skulle give øl, hvis man får 12. Jeg kender den gamle regel, hvor man giver øl, når man fik 13.
Er det her den nye version af reglen? Det er sgu ondt, synes jeg, eftersom 12 svarer til det gamle 11, som fås meget oftere end 13. Det giver pænt meget øl, kunne jeg forestille mig! :-)

Brugbart svar (0)

Svar #4
22. juni 2008 af seriøs (Slettet)

hehe så vi vennerne og derefter familien også have en øl hver, og hvem ved måske hele skolen.. så nej det synes jeg ik', for det bliver ellers skideee dyrt :o)

Brugbart svar (0)

Svar #5
22. juni 2008 af elgen (Slettet)

I må lave nogle nye traditioner med den nye reform. For den gamle regel vi andre kunne gå efter holder tydeligvis ikke længere ..

Brugbart svar (0)

Svar #6
23. juni 2008 af Miquel (Slettet)

Man kan altid bruge en ny undskyldning for at drikke øl, så hvorfor ikke køre den lidt videre:

12 = Så skal der gives blære-øl til alle, sådan er det bare! Eller snaps fra hjemmebrænderiet.
10 = Sejrsøl, gode mængder masterbrew.
7 = Overstået-prøve øl, gode kølige odin-pils til alle.
4 = En kasse lunken harboe eller dp, (Netto, vær vort lys i mørket og skænk tre dp for 10 kr.)
02 = Kvajebajere ville være på sin plads, en kølig odin.
00 = Her bør der gives en omgang grav-øl til banden - slot pils.
-3 = Her når vi til den måske mest nødvendige øl, nemlig den øl man drikker for at glemme - her lunken Harboe Guld i store mængder.

Derudover er der vel altid plads til en forberedelsesøl, en til at tage nerverne og en "nu-er-det-sgu-tirsdag-igen"-øl.

Brugbart svar (0)

Svar #7
23. juni 2008 af JuMMe^ (Slettet)

#6 Fuck hvor nice! Der er vidst en fra klassen, som skal give lunken Harboe Guld! Jeg ser frem til det :D Fuuck hvor jeg elsker øl!

Skriv et svar til: Give øl, selvom man ikke drikker

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.