Matematik
Eksempel på en stamfunktion..
23. juni 2008 af
Andrea89 (Slettet)
Nogen der kan give mig et eksempel på em stamfunktion???? Også gerne hvorfor det er en stamfunktion:) knus...
Svar #1
23. juni 2008 af kd2 (Slettet)
funktion: f(x) = x^2
Stamfunktion: F(x) = 1/3 x^3 + k
Det er en stamfunktion fordi den integreres til f. Konstanten kommer på fordi den differentieres til 0 og den derfor kan være alle tal.
Stamfunktion: F(x) = 1/3 x^3 + k
Det er en stamfunktion fordi den integreres til f. Konstanten kommer på fordi den differentieres til 0 og den derfor kan være alle tal.
Skriv et svar til: Eksempel på en stamfunktion..
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
