Kemi

hvordan foregår kemi eksamen?

23. juni 2008 af IR_18 (Slettet)
hej.. jeg skal op til kemi i morgen, og er lidt i tvivl om hvordan eksaminationen forløber sig. Jeg ved skal skal trække et emne af dem vi har haft, derefter forberede mig i 24 min. Jeg skal kunne gennemgå forsøget som hører til emnet, men skal jeg kunne forklare alle reaktionerne, og det der tilhører - ligesom opgaverne i efterbehandlingen?? og er dette lidt det sammen om de sp. man senere kan komme ind på, dem læren skriver på papiret man kan arbejde med til forberedelsen.


Brugbart svar (1)

Svar #1
23. juni 2008 af Daniel TA (Slettet)

Du skal forklare hvad DU synes er relevant for emnet. Prøv at vise så meget til eksamen som muligt, så du ikke fortæller for meget om den samme type reaktion, men for gang i så mange forskellige som du magter.

Brugbart svar (1)

Svar #2
23. juni 2008 af Hunden-king (Slettet)

nu ved jeg jo ikke hvilket niveau du har kemi på, men jeg var til eksamen i kemi her den anden dag.. jeg trak en seddel med 3 meget simple spørgsmpl på, som jeg så fik de traditionelle 24 min til. udover de 3 spørgsmål skulle jeg kunne relatere til en af vores rapporter fra årets løb.. og fortælle nogle småting om forsøget.. det var så simpelt, som det overhoved kunne være..


Brugbart svar (0)

Svar #3
18. august 2010 af Gratian (Slettet)

@Hunden-king:

Hvad trak du og hvad var spørgsmålene? 

Jeg skal selv til kemi eksamen meget snart (er igang med at supplere) - og har aldrig haft kemi før! Vil gerne vide hvordan det kommer til at foregå? Det er kemi C


Skriv et svar til: hvordan foregår kemi eksamen?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.