Matematik

g(x+Dx) = g(x) + Dg(x) ? D = delta

23. juni 2008 af 1234asdf (Slettet)
Jeg er igang med et bevis for differentialkvotient af sammensat funktion, men i en af mellemregninger gøres brug af det som jeg skrev i overskriften :
g(x+Dx) = g(x) + Dg(x)
Jeg er ikke helt sikker på at jeg forstår hvorfor man kan lave denne omskrivning, nogen der kan hjælpe hurtigt?

Brugbart svar (0)

Svar #1
23. juni 2008 af The Master (Slettet)

Slettet

Brugbart svar (0)

Svar #2
23. juni 2008 af The Master (Slettet)

Slettet

Brugbart svar (0)

Svar #3
23. juni 2008 af Duffy

#1: Sikkert ikke. Men det gjorde du.

Skriv et svar til: g(x+Dx) = g(x) + Dg(x) ? D = delta

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.