Matematik
Svingninger formel Hurtigt!
24. juni 2008 af
andreasff (Slettet)
Skal op i matematik B i morgen.
formlen fra bogen lyder f(t)=A*sin(at+b)
Hvad betyder de forskellige bogstaver? altså hvad sker der hvis man ændre nogle af dem. hvis en af jer gider hjælpe.
formlen fra bogen lyder f(t)=A*sin(at+b)
Hvad betyder de forskellige bogstaver? altså hvad sker der hvis man ændre nogle af dem. hvis en af jer gider hjælpe.
Svar #1
24. juni 2008 af andreasff (Slettet)
Sådan jeg har forstået det er:
A= maksimum højde på y aksen. Altså så høje svingningerne bliver.
b= hvor den rammer på y aksen?
og så kan jeg ikke regne de sidste ud?
A= maksimum højde på y aksen. Altså så høje svingningerne bliver.
b= hvor den rammer på y aksen?
og så kan jeg ikke regne de sidste ud?
Skriv et svar til: Svingninger formel Hurtigt!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
