Matematik

Kort vektor stykke

29. september 2004 af jididid (Slettet)
Jeg har et problem med dette stykke.. Hvis nogen kan hjælpe mig igang vil jeg blive glad :-) (bare fremgangsmåden ;))

Bestem arealet af det parallellogram af disse vektorer:

vektor-a: (3 over 8) og vektor-b: (7 over 2)

Mange taK!

Brugbart svar (0)

Svar #1
29. september 2004 af frodo (Slettet)

A=|det(a,b)|=|a(hat)*b|

Svar #2
29. september 2004 af jididid (Slettet)

er det så bare:

3*2-8*7 => -50 ?

Men ifølge bogen er det = 50 :S

Brugbart svar (0)

Svar #3
29. september 2004 af frodo (Slettet)

numerisk!!!!

Brugbart svar (0)

Svar #4
29. september 2004 af frodo (Slettet)

du kan jo ikke have et negativt areal..

Svar #5
29. september 2004 af jididid (Slettet)

jaja sorry hehe...

Svar #6
29. september 2004 af jididid (Slettet)

hmm.. frodo..
hvad med denne:

vek-a: (k^2 over k) og vek-b: (2 over 3)

jeg forstår ikke rigtigt at komme videre fra:
3k^2 - 2k

TAK!

Brugbart svar (0)

Svar #7
29. september 2004 af frodo (Slettet)

hvad skal du med det??

Svar #8
29. september 2004 af jididid (Slettet)

Sorry.. Jeg skulle finde arealet.
Ifølge bogen giver det: 2 , -3/4

Hvordan kommer jeg til resultatet fra 3k^2-2k ?

Brugbart svar (0)

Svar #9
29. september 2004 af frodo (Slettet)

du kan ikke finde arealet ud fra det du har skrevet.. Så skal du ihvertfald kende k.

Svar #10
29. september 2004 af jididid (Slettet)

Sorry.. Glemte at skrive:

>>>Bestem k, så parallelogrammets arealet bliver 8, når:

vek-a: (k^2 over k) og vek-b: (2 over 3)

jeg forstår ikke rigtigt at komme videre fra:
3k^2 - 2k

TAK

Svar #11
29. september 2004 af jididid (Slettet)

Nej hvor er jeg dum.. Det er jo bare jeg forstår ikke rigtigt at komme videre fra:
3k^2 - 2k = 8..

Sorry.. Har fundet ud af det..
TAK frodo ;)

Svar #12
29. september 2004 af jididid (Slettet)

Om igen...

Nej hvor er jeg dum.. Det er jo bare 3k^2 - 2k = 8..

Sorry.. Har fundet ud af det..
TAK frodo ;)

Brugbart svar (0)

Svar #13
29. september 2004 af frodo (Slettet)

OKAY!!! Det r altid bedst når man selv finder ud af det! Ellers skriv igen!

Skriv et svar til: Kort vektor stykke

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.