Matematik

Funktion

30. september 2004 af 2835 (Slettet)
Jeg ved at:

g(x)= x-1

og

f(g(x))= (2/3)*3^x

Kan jeg få et vink om hvordan jeg udfra de oplyste forskrifter kan bestemme f(x)

Brugbart svar (0)

Svar #1
30. september 2004 af frodo (Slettet)

du ved at f er en eksponentiel funktion
f(x)=b*a^x

Du kan se at a=3

f(x-1)=b*3^(x-1)=b*3^x*3^-1 =b/3*3^x

heraf kan du så se at b må være 2. og du får:
f(x)=2*3^x

Svar #2
30. september 2004 af 2835 (Slettet)

okay, tak for svaret, hvis det er muligt, vil jeg meget gerne vide hvordan du kan konkludere at a = 3, rent matematisk.

Brugbart svar (0)

Svar #3
30. september 2004 af -1^(1/2) (Slettet)

#2: Det ses jo i ligningen f(g(x))= (2/3)*3^x!

Svar #4
30. september 2004 af 2835 (Slettet)

okay, jeg takker

Brugbart svar (0)

Svar #5
30. september 2004 af frodo (Slettet)

idet roden i eksponentialudtrykket ALDRIG kan ændres, pga en variabel potens, er det da klart at a=3

Brugbart svar (0)

Svar #6
30. september 2004 af jessica # (Slettet)

FRODO lav lige stykke

4x + 7 > 5x(x+3)

hurtigt nu

Brugbart svar (0)

Svar #7
30. september 2004 af jessica # (Slettet)

svar nu!

Brugbart svar (0)

Svar #8
30. september 2004 af frodo (Slettet)

ALDRIG OM DET KUNNE FALDE MIG IND!!!!

Brugbart svar (0)

Svar #9
30. september 2004 af jessica # (Slettet)

okay unfare du er!!! du hjælper 2835!!
få dig en liv!!!

du lave ikke andet en at spise chips og drikker cola!!! computernørd sir jegh!!

Brugbart svar (0)

Svar #10
30. september 2004 af frodo (Slettet)

så siger jeg: SMUT!!!Jeg hjælper folk der opfører sig ordentligt! Og det har du IKKE gjort i mine øjne.

Brugbart svar (0)

Svar #11
30. september 2004 af jessica # (Slettet)

DET gør jeg osse! det er dig der er spiller smart!

Brugbart svar (0)

Svar #12
30. september 2004 af danielruhmann (Slettet)

molly er tilbage... i ny og endnu dummere udgave

Brugbart svar (0)

Svar #13
30. september 2004 af jessica # (Slettet)

du er ikke engang klog!

Brugbart svar (0)

Svar #14
30. september 2004 af frodo (Slettet)

nej.. det er det vist ikke. Lav det NU!!!! HURTIGT! 1)Prøv at spørge lidt pænt, og 2)lad være at tro at du har KRAV på hjælp.

Brugbart svar (0)

Svar #15
30. september 2004 af Damon (Slettet)

#1 + #3: Jeg forstår det heller ikke - Hvis man kan aflæse a af f(g(x))= (2/3)*3^x kan man da ligeledes aflæse b til 2/3 ?

Brugbart svar (0)

Svar #16
30. september 2004 af frodo (Slettet)

hvorfor kan man ikke smide brugere ud på IP-adressen?
Det ville bare være lækkert!

Brugbart svar (0)

Svar #17
30. september 2004 af jessica # (Slettet)

kom nu hjælp!

Brugbart svar (0)

Svar #18
30. september 2004 af Dunnar (Slettet)

Åh nej! Hun er meget værre end Molly hvad sker der for at fornærme folk man potentielt kunne få brug for at få hjælp hos? Ikke den fedeste taktik...

Brugbart svar (0)

Svar #19
30. september 2004 af frodo (Slettet)

#15: du kan aflæse a fordi #5.
b værdien ændres idet man følger ovensående udregninger. Kan du komme på nogle regneregler hvor a-værdien kan ændres?

Brugbart svar (0)

Svar #20
30. september 2004 af Damon (Slettet)

Jeg er for langsom :P

Der er svaret på mit spørgsmål - tak Frodo

Forrige 1 2 Næste

Der er 33 svar til dette spørgsmål. Der vises 20 svar per side. Spørgsmålet kan besvares på den sidste side. Klik her for at gå til den sidste side.