Virksomhedsøkonomi (VØ el. EØ)

Noter søges

30. september 2004 af HEJ!!! (Slettet)
Jeg skal til EØ prøve på fredag...så jeg håber at i kan hjælpe mig...Har i nogle gode noter til EØ B niveau. Det vil være til en stor hjælp.....

Brugbart svar (0)

Svar #1
23. oktober 2004 af madsbs (Slettet)

Tjah, kan godt se det er for sent nu, men jeg kan da hjælpe med opgaver, hvis det skulle have en intereese. Egentlig noter bliver der sjældent lavet i eø, men jeg har beviset for Wilsons formel, som du vil støde på senere, hvis du ikke allerede har mødt den.

Svar #2
23. oktober 2004 af HEJ!!! (Slettet)

Til Madsbs..

Ja,...men bedre sent end aldrig ;-) tak for, at du gerne vil hjælpe... Nej jeg er ikke stødt på Wilsons formel endnu! Det vil da være en god ide, at vide noget om ham før vi begynder på det.. så du må meget gerne fortælle om den TAK!

Hlsen Anja..

Brugbart svar (0)

Svar #3
07. november 2004 af madsbs (Slettet)

Undskyld det sene svar, men som du skriver "bedre sent end aldrig".

Wilsons formel bruges til at finde den optimale indkøbsstørrelse (i bogen kaldet Q for quantity). Formlen er udledt med basis i to omkostningsgrupper, lageromkostninger samt indkøbsomkostninger (ordreomkostninger, kært barn har mange navne).

Men hvis du vil vide mere, kan du læse det i bogen, hvor det står godt beskrevet. er ved at være 1½ år siden jeg har brugt den.
Men jeg har bevist den, hvilket kan imponere mange EØ-lærere da det er et matematisk bevis. Så hvis du skal det, kan du sagtens få det.

Skriv et svar til: Noter søges

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.