Matematik

hvilken af følgende påstande er forkert?

19. august 2008 af StoreHjaelper (Slettet)

Jeg kunne godt tænke mig svaret på hvilke af følgende påstande der er forkert.

a) Summen af to hele tal er et helt tal.

b) Forskellen mellem to naturlige tal er et naturligt tal.

c) Forholdet mellem to rationelle tal er er rationalt tal.


Brugbart svar (1)

Svar #1
19. august 2008 af Daniel TA (Slettet)

Prøv dig evt. frem.

a) Et eksempel er: 1+4=5 - rigtig

b) Et eksempel er: 5-7=-2 - forkert da naturlige tal er positive hele tal

c) Et eksempel er: (2/3)/(4/5)=10/12=5/6 - rigtig.


Skriv et svar til: hvilken af følgende påstande er forkert?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.