Matematik

Bevis for den kommutative lov

25. august 2008 af BusterB (Slettet)

vektor(a)*vektor(b)=Vektor(b)*vektor(a)

Kan ikke lige se, hvordan man skal bevise det. Kan man få lidt hjælp:) 


Brugbart svar (0)

Svar #1
25. august 2008 af piper (Slettet)

vektor(a) * vektor(b) = a1*b1 + ..... + an * bn = b1*a1 + .... + bn * an = vektor(b) * vektor(a)


Brugbart svar (0)

Svar #2
26. august 2008 af djharsk (Slettet)

Ja, som #1 siger, så snart det er noget med regneregler og vektorer, så skynd dig at regne i koordinater, det gør det hele så meget lettere :)


Skriv et svar til: Bevis for den kommutative lov

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.