Matematik

Er denne opgave rigtig?

28. august 2008 af pernillebs1 (Slettet)

Isolér a

S= Vo * t + 1/2 * a * t ^2

S - (V0 * t) = 1/2 * a * t ^2

S - (V0*t) / t ^2 * 1/2 = a


Brugbart svar (1)

Svar #1
28. august 2008 af Jerslev (Slettet)

#0: Ja; du skal vist blot have lidt flere paranteser med, så det fremgår, hvad der er tæller og nævner i din brøk.


Skriv et svar til: Er denne opgave rigtig?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.