Matematik

Intervaller og mængder

28. august 2008 af StoreHjaelper (Slettet)

Er der nogen der vil hjælpe med følgende?

1. Skriv dette interval op som en ulighed: I = ]2 ; 4]

2. Skriv dette interval op på samme måde som ovenfor: J = {x ∈ R | 1 ≤ x < 3}

3. Skriv disse mængder op: I ∪ J and I ∩ J


Brugbart svar (0)

Svar #1
28. august 2008 af mathon

1.

2<x≤4


Svar #2
28. august 2008 af StoreHjaelper (Slettet)

Hvad med 2 og 3?


Brugbart svar (0)

Svar #3
29. august 2008 af mathon

2.
x ∈ [1;3[

I U J = {x ∈ R | 1 ≤ x < 4} eller  x ∈ [1;4[

I ∩ J = {x ∈ R | 2 <x < 3} eller x ∈ [2;3[


Skriv et svar til: Intervaller og mængder

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.