Matematik

x og y: ligning

02. september 2008 af cloudo (Slettet)

Udenhjælpemidler

1, to størrelser x og y er proportionale med proportionalitetsfaktor k = 3. Opskriv en ligning og udregn hvilken x-værdi, der svarer til y = 12

nogen der ved hvordan man laver dem?


Brugbart svar (1)

Svar #1
02. september 2008 af mathon

y/x= k , x≠0

y = k*x

12 = 3*x


Skriv et svar til: x og y: ligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.