Matematik

HJÆLP TIL BESVÆRLIG OPGAVE

04. september 2008 af Super13 (Slettet)

Hej :)

Jeg har en opg. der lyder således:

En ret linie har hæld.koff. på -2 og skære koor.aksenes førsteakse i P (3,0)

lav en forskrit for funktionen f, der går gennem en ret linie..

ARG siger mit hoved så, altså jeg har fået det til at give f(x)=-2*3,0+b Men det virker så meget forkert.. Og kan virkelig ikke overskue denne opg. for tror måske at den er så let, at den faktisk er svær.

NOGLE DER KAN/VIL HJÆLPE? Skal afl. imorgen så helst et svar idag tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. september 2008 af mathon

y - 0 = -2(x-3)


Svar #2
04. september 2008 af Super13 (Slettet)

# hvorfor?


Brugbart svar (0)

Svar #3
04. september 2008 af mathon

punkt-hældnings-formlen

y - yo = a(x-xo)


Skriv et svar til: HJÆLP TIL BESVÆRLIG OPGAVE

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.