Matematik

bestemme regneforskriften?

07. september 2008 af myself12 (Slettet)

f(x) = 2x^2 – x – 1 og g(x)= x + 1

Bestem regneforskrifter


hvordan gør man det?


Brugbart svar (0)

Svar #1
07. september 2008 af ibibib (Slettet)

Først skriver du hvilke regneforskrifter du skal bestemme.


Svar #2
07. september 2008 af myself12 (Slettet)

det er det hele der står?

Funktionerne f og g er givet ved:

f(x) = 2x2 – x – 1 og g(x)= x + 1

Bestem regneforskrifter
 


Skriv et svar til: bestemme regneforskriften?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.