Matematik

Svar til problemregning

09. september 2008 af Japzitraxx (Slettet)

En bordtennisbold kan under spillet opnå en fart på 170 km/t.

Denne formel kan bruges til at finde farten.

V = 3,6 * s : t V= Farten, målt i km pr. time s= Den er stræking, bolden har bevæget sig, målt i meter.

t= tiden, målt i sekunder.
 

a) Hvor mange meter har en bold bevæget sig på 0,25 sekunder, når farten er på 90 km pr. time?

b) Find tiden t, når s = 6 m og V = 144 km pr. time.
 


Brugbart svar (2)

Svar #1
09. september 2008 af mathon

s = (v*t)/3,6

t = (s*3,6)/v


Skriv et svar til: Svar til problemregning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.