Matematik

Eksponentiel aftagende funktion

09. september 2008 af Rasmus1337 (Slettet)

Nogen der kan give en hjælpende hånd til den her? :)

Om en eksponentiel aftagende funktion f oplyses, at f(2)=8.421 og halveringskonstanten er 6

bestem regnforskriften for f og løs ligningen f(x)=1,243


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. september 2008 af mathon

y = b*e-kx =  b*(1/2)x/X½  = b*((1/2)1/X½)x  = b*((1/2)1/6)x   = b*0,890899x


Skriv et svar til: Eksponentiel aftagende funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.