Matematik

rettelse pls

09. september 2008 af Miasss (Slettet)

En lichen er en art lav, der kan leve på nøgne klipper. Lichenen Rhizocarpon geographicum har et cirkulært vækstmønster, hvor cirklens diameter er et mål for lichenens alder
I en model for væksten af denne lichen er diameteren y, målt i mm, givet ved
y = b ·* x^a
hvor x er lichenens alder, målt i år. Det oplyses at grafen for y går gennem punkterne P(800,35) og Q(3200,74)

a) Bestem tallene a og b

a = 0,540085
b = 0,946569
 

(kan det passe)


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. september 2008 af ibibib (Slettet)


Skriv et svar til: rettelse pls

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.