Matematik

cas program opgaver

11. september 2008 af brolyOwns (Slettet)

Jeg har en opgave der hedder

løs ved hjælp af et cas program hvert af følgende lignings systemer

a) 12,13*x-511,7 og -03426*x+58,32

fatter virkelig nada af det hverken hvad cas program er eller opgaven


Brugbart svar (0)

Svar #1
11. september 2008 af dnadan (Slettet)

Jeg ser nu ingen ligninger her.


Svar #2
11. september 2008 af brolyOwns (Slettet)

altså skrev ikk det hele :p ups

y=12,13*x-511,7 og y=-03426*x+58,32


Brugbart svar (0)

Svar #3
11. september 2008 af dnadan (Slettet)

solve(y=12,13*x-511,7 and y=-03426*x+58,32, {x,y})

Eller i hånden:

Løs her ligningen:

12,13*x-511,7=-03426*x+58,32 med hensyn til x.

Denne x-værdi findes i en af de to ligninger, hvormed y-værdien beregnes.

(Det er en førstegradsligning, herved burde den være til at gå til)


Svar #4
11. september 2008 af brolyOwns (Slettet)

tror jeg har fundet det jeg solver bare


Brugbart svar (0)

Svar #5
11. september 2008 af djharsk (Slettet)

CAS er såmen bare en betegnelse for en maskine der kan regne med symboler. (Mathcad, Maple, TI-89, N-Spire etc)


Skriv et svar til: cas program opgaver

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.