Matematik

ER Løsning x = 3

15. september 2008 af cloudo (Slettet)

Undersøg om x = 3 er løsning til ligningen:

-x^3 + 8x^2 + 4x - 18 = 0

sætter man bare 3 ind for x'et plads? hvis det er så giver det 39.

Men er det ikke en tredjegrads polynomium, hvis det er, hvordan regner man det så?


Brugbart svar (1)

Svar #1
15. september 2008 af peter lind

Du har gjort det helt rigtigt. Du kan så konkluderere at 3 ikke er en løsning.


Svar #2
15. september 2008 af cloudo (Slettet)

Tusind tak, troede det var noget, der var meget sværere.


Skriv et svar til: ER Løsning x = 3

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.