Matematik

afledede funktion

16. september 2008 af Lokeru (Slettet)

Jeg har fået stillet en opgave der hedder:

Angiv den anden afledede funktion af hver af funktionerne.

f(x) = x^9 + 2x^2 - 4x^5

Jeg har ikke rigtig nogle idé om hvad jeg skal, men hvis jeg kunne få nogle gode tip ville det være en super hjælp.


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. september 2008 af Ex Gratia (Slettet)

Find f'(x). Dvs. differentiér funktionerne.


Svar #2
16. september 2008 af Lokeru (Slettet)

Altså er det så rigtig nok af den overstående funktion altså

f(x) = x^9 + 2x^2 - 4x^5

f´(x) = 9x^8 - 20x^4 + 4x 


Brugbart svar (0)

Svar #3
16. september 2008 af mathon

Ja


Skriv et svar til: afledede funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.