Matematik

Udføre en division!

16. september 2008 af IamMe (Slettet)

Hej, nu har jeg prøvet at regne den her division ud, og jeg ved ikke rigtig om der skal være rest til sidst, for det får jeg nemlig. Please hjælp!

2x3+x2 - 7x + 2: x - 3


Brugbart svar (0)

Svar #1
16. september 2008 af peter lind

Der skal også være en rest.


Svar #2
16. september 2008 af IamMe (Slettet)

Okay, hvor meget har du fået resten til?


Brugbart svar (0)

Svar #3
16. september 2008 af mathon

#2

hvad får du selv ?


Svar #4
16. september 2008 af IamMe (Slettet)

-40, men det er nok ikke rigtigt.


Brugbart svar (0)

Svar #5
16. september 2008 af mathon

rest = 44/(x-3)


Brugbart svar (0)

Svar #6
16. september 2008 af mathon

det du kalder for "rest" er nok 44


Svar #7
16. september 2008 af IamMe (Slettet)

Giver det ikk 40 når man trækker 42 fra 2? I den sidste del af udregningen. 14x+2-(14x+42)


Brugbart svar (0)

Svar #8
16. september 2008 af mathon

...

(14x+2) - (14x - 42) = 14x + 2 - 14x + 42 = 44


Svar #9
16. september 2008 af IamMe (Slettet)

Okay, tak.


Skriv et svar til: Udføre en division!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.